Teatrul de Comedie
             

Recital
Sergiu Cioiu
 

Râsul, Plânsul, Iubirea - Recital extraordinar
Sergiu Cioiu

Data premierei:
Durata spectacolului:


Sergiu Cioiu va prezenta, un recital, muzical, poetic, tandru și ironic, în care poezia și cântecul, impreună, fac un excelent divertisment, intitulat: “Râsul, Plânsul, Iubirea”,cu Lyuben Gordievski (pian şi baian), Vlad Crețu (chitara), Adrian Flautistu (contrabas), Dan Incrosnatu (percuţie).

În program, cântece și poeme de Alexandru Mandy, Miron Radu Paraschivescu, Adrian Păunescu, Ştefan Radof, Marin Sorescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu, și alții.

 

Sergiu Cioiu, om spectacol, cu o lungă experiență de actor-cântăret, stabilit de peste 35 de ani în Canada, revine periodic în țară din aprilie 2016. Artistul participă la emisiuni de televiziune,prezintă recitaluri de succes pe scenele Bucureştene, şi al unor teatre din ţară, în care îmbina cântecul cu poezia, reușind o adevărată fuziune cu publicul spectator.

Sergiu Cioiueste un cunoscut interpret de muzică uşoară din anii'60, '70, care a lansat mari piese de succes precum "Cântecul vântului", "Glasul tău", "Pentru cine?", "Mersi, Becaud", "Poarta sărutului", "Masa tăcerii",  "Coloana fără sfârşit", "Primul loc de pe pământ", "Dintr-un milion" sau "Cine a găsit tinereţea mea...".